Iniciem la Xarxa Solidària de Fisioterapeutes

Iniciem la Xarxa Solidària de Fisioterapeutes

 

Des d’ImpulsaT engeguem la XARXA SOLIDÀRIA DE FISIOTERAPEUTES, una iniciativa de solidaritat compartida amb l’objectiu de seguir recaptant fons pel finançament de les nostres dues línies d’investigació. Els avenços d’aquests estudis permetràn millorar el dia a dia dels afectats i les seves famílies.

Els infants afectats per aquesta malaltia minoritària necessiten molt suport de fisioteràpia per reduir dolors i potenciar la mobilitat, així que hem tirat endavant un projecte d’implicació ciutadana a través de fisioterapeutes.

Som conscients que aquest és un sector afectat per la pandèmia, per això no proposem que facin una gran aportació de diners, proposem que els fisioterapeutes siguin els nostres còmplices per tal d’implicar molts pacients solidaris. Nosaltres els ajudarem facilitant-los materials per la difusió, informant-ne pels nostres canals i fent-ho arribar als mitjans de comunicació del seu municipi!

Una oportunitat de vincle amb valor social amb els teus pacients!

Com funciona la xarxa? 

  1. El centre de fisioteràpia se suma a la Xarxa i escull el mes que dedicarà a l’acció solidària.
  2. ImpulsaT facilita el centre els materials de difusió i en paral·lel el fa visible a través dels seus canals.
  3. Durant el mes solidari, es convida als usuaris del centre a fer una aportació extra a el preu habitual de la sessió. El fisioterapeuta també col·labora amb una aportació simbòlica. 
  4. Les aportacions es registren en una butlleta per computar el total recaptat i informar de la suma final als participants. 
  5. Acabat el mes, el centre transferirà les donacions i les dades i es publicaran els totals de participació i recaptació de cada centre.

Una vegada finalitzada la campanya solidària, el centre de fisioteràpia fa una transferència a l’Associació ImpulsaT: una entitat d’utilitat pública que permet desgravar a la declaració de l’Impost de Societat o la Declaració de la Renda.

Et facilitarem tots els materials necessaris per a realitzar una campanya solidària al teu municipi i amb els teus pacientsPer donar-te d’alta escriu a comunica@impulsate.org indicant:

  • NOM
  • CORREU ELECTRÒNIC
  • TELÈFON
  • MUNICIPI
  • COMUNITAT AUTÒNOMA

i et contactarem per engegar la campanya!

Suma’t a la Xarxa Solidària de fisioterapeutes, suma’t a la solidaritat compartida!