Col·legis de fisioterapia i federacions esportives se sumen a la Xarxa Solidària de Fisioterapeutes!

Ningú diria que només portem un mes de Xarxa Solidària de Fisioterapeutes, perquè ja hem sumat una desena de centres de fisioteràpia, la Federació ASEM de malalties neuromusculars, El Col·legi de Fisioterapeutes del País Basc, la Federació Catalana d’Hoquei, el fisioterapeuta i divulgador Lluís Puig, i un munt de persones que esteu fent donacions i interessant-vos per la iniciativa!

Aquest mes de maig ha estat el primer de la Xarxa Solidaria de Fisioterapeutes, que vam engegar amb la idea de crear una solidaritat compartida que sensibilitzi sobre les malalties minoritàries i la distròfia muscular dins el món de la fisioteràpia. No es dediquen recursos públics a les malalties petites però és molta l’energia que estem rebent de persones com tu per continuar investigant en una millora de la qualitat de vida de les persones que convivim amb la malaltia.

Per al pròxim mes de juny ja son 5 els centres que s’han sumat a fer créixer la solidaritat al seu municipi. Durant un mes explicaran als seus usuaris el projecte i aquests podran decidir fer una aportació voluntària. Si decideixen donar, el fisioterapeuta hi afegirà el 5% del preu de la sessió. Des d’ImpulsaT contribuirem en comunicació, cartellatge i difusió als mitjans de comunicació de la seva zona. Entre fisioterapeuta i pacient, faran gran la muntanya de solidaritat.

T’hi sumes?
Escriu-nos a comunica@impulsate.org

 

 

Aquest projecte és possible gràcies a la col·laboració de la Fundació MAPFRE. 

Tags: