Tanquem el 2019 amb desenes d’accions solidàries en favor d’ImpulsaT

Recull d'imatges dels nens i nenes alegres a les activitats.

Tanquem el 2019 amb desenes d’accions solidàries en favor d’ImpulsaT

La solidaritat de l’entorn de les famílies que convivim amb una malaltia ens omple d’energia per tirar endavant. Volem agrair la implicació de tothom en fer possible més d’una vintena d’accions solidàries al llarg del 2019.

JORNADA SOLIDÀRIA A L’ESCOLA ROCALBA DE SANT FELIU DE PALLEROLS
El 15 de març es va celebrar un acte solidari a l’Escola Rocalba de Sant Feliu de Pallerols a favor d’ImpulsaT. L’acte va constar d’un berenar popular a càrrec de l’ajuntament. També s’hi va realitzar una batukada a càrrec del grup de les Planes d’Hostoles, Danza Sana i percussió a càrrec de Patricia García i Enric Pérez. La jornada es va acabar amb una petita mostra de les cançons d’Eduard Canimas.

PARTIT DE FUTBOL SOLIDARI A LARRABETZU
El dissabte 16 de març es va celebrar un partit de futbol solidari (Urritarra KT – SD Derio) a
Larrabetzu (Bizkaia). Tot el que es va recaptar de la taquilla i de la venda de polseres va anar destinat a ImpulsaT.

DINAR SOLIDARI AL CENTRE CÍVIC DE LEIOA
El 31 de març Ur Irekiak Galea Taldea va organitzar un dinar solidari a favor d’ImpulsaT al Centre Cívic de Leioa (Vizcaya).

PARADA SOLIDÀRIA AMB MOTIU DE LA SETMANA CULTURAL A CUARTE DE HUERVA
Parada solidària d’ImpulsaT durant l’activitat de Zumba que el 31 de març de 2019 la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cuarte d’Huerva va organitzar amb motiu de la Setmana Cultural.

MARXA SOLIDÀRIA PER A LA SALUT DE LEZAMA A LARRABETZU
El dia 7 d’abril es va dur a terme la Marxa Solidària per a la Salut de Lezama a Larrabetzu promoguda per la Mancomunitat del Txorierri. A l’arribada hi va haver inflables per als nens i música. La recaptació es va destinar a diferents associacions, entre elles, ImpulsaT.

“URBAN DISPAY 2019” A FAVOR D’IMPULSAT
El 10, 11 i 12 de maig, al Tarraco Arena, es va celebrar l’URBAN DISPLAY 2019, el 23è campionat d’Espanya de danses urbanes. L’organització va fer una donació a ImpulsaT que va quedar recollida durant la gala.

BERENAR SOLIDARI A L’ESCOLA DOLORS ALMEDA DE CORNELLÀ DEL LLOBREGAT

El 21 de Maig, a l’Escola Dolors Almeda de Cornellà de Llobregat es va fer un berenar solidari organitzat per les famílies de la classe d’una de les nenes de l’associació i de l’AMPA. Hi va haver paradetes amb articles fets a mà per famílies de l’escola, bosses i polseres d’ImpulsaT i articles del Barça. A més a més es va fer el sorteig d’una samarreta de l’Espanyol. Tot el què es va recaptar va anar destinat a ImpulsaT.

TRAVESSIA SOLIDÀRIA A LES COSTES D’EUSKADI

Els dies 23, 24 i 25 de maig, 32 components de el grup Ur Irekiak Galea, havien de completar nedant els 140 km de la costa basca a favor d’ImpulsaT. El repte consistia en nedar per relleus els 140 km que separen Hondarribia de Muskiz. El dia 25 de maig estava prevista la rebuda dels nedadors al Port Vell d’Algorta amb diferents activitats per celebrar la seva arribada. Malauradament, per culpa de les condicions climàtiques, no van poder finalitzar el repte. Tot i així, el dia 25 es van dur a terme totes les activitats previstes així com la parada d’ImpulsaT amb la venda dels nostres articles. Tots els beneficis recaptats van anar destinats a ImpulsaT.

PANERA SOLIDÀRIA
El 27 de maig va tenir lloc el sorteig d’una panera solidària amb productes de La Viña del Ensanche organitzada per Ur Irekiak Galea Taldea. A més a més de la panera, també es va sortejar una vaixella, tres maletes de viatge i un set de ganivets donats pel BBVA. Tota la recaptació va anar destinada a ImpulsaT.

TORNEIG SOLIDARI DE FUTBOL A LARRABETZU
El 7, 8 i 9 de juny a Larrabetzu (Euskadi) es va celebrar un torneig de futbol solidari. Hi va haver una txosna amb entrepans i beguda. També es va dur a terme una rifa. Tot el que es va recaptar va anar destinat a ImpulsaT.

PARADA SOLIDÀRIA A VILLARCAYO
El 16 de juny es va posar una parada d’ImpulsaT a la Sala d’actes de la Caixa de Burgos en motiu
del concert de la Coral Miguel de Alfonso i de l’Escola de música de Villarcayo. Tota la recaptació de la venda de productes de l’associació i de la rifa solidària va anar destinada a ImpulsaT.

FITA ALTA MADNESS A MOLLERUSSA
La Fita Alta Madness és la carrera vertical i solidària del Pla d’Urgell que es va dur a terme el 6 de juliol a Mollerussa. La recaptació dels dorsals cada any va destinada a l’Associació Petits Superherois que investiga la Miopatia Miotubular. El 2019, gràcies a una de les famílies d’aquesta associació, la meitat dels beneficis van anar destinats a ImpulsaT.

RIFA SOLIDÀRIA
El 26 de juliol es va celebrar la Rifa Solidària d’ImpulsaT coincidint amb el sorteig de la ONCE celebrat el mateix dia. Es va sortejar un xec de 1.000 €, un televisor 55 “4k, una Nintendo Switch, un patinet elèctric, un aspirador Dyson, una bicicleta de muntanya, una tablet 10”, polseres i una bossa d’ImpulsaT.

PEDALADA BTT SOLIDÀRIA “LA NOCTURNA”
El 9 de novembre es va dur a terme la Pedalada BTT “La Nocturna” a Castellbisbal. El Club Ciclista de Castellbisbal n’és l’organitzador i cada any part del cost de les inscripcions el destinen a una entitat solidària. El 2019 ImpulsaT ha tornat a ser l’associació beneficiària.

DIA DE LES MALALTIES NEUROMUSCULARS A L’ESCOLA DOLORS ALMEDA DE CORNELLÀ DEL LLOBREGAT
En motiu del Dia Nacional de les Malalties Neuromusculars, el 15 de Novembre, a l’Escola Dolors Almeda de Cornellà de Llobregat es va fer un berenar solidari organitzat pel Comitè de Festes, l’AMPA i les famílies de l’escola d’una de les nenes de la associació. Hi va haver paradetes amb articles fets a mà per famílies de l’escola, bosses i polseres d’ImpulsaT, articles del Barça entre d’altres. Tot el que es va recaptar va anar destinat a ImpulsaT.

PARTIT SOLIDARI DE ESLÀLOM A LARRABETZU
El 17 de novembre, a Larrabetzu, es va celebrar un Campionat d’Eslàlom a nivell d’Euskadi i Navarra. A més a més hi va haver una paradeta amb tots els productes d’ImpulsaT. El beneficis van anar destinats a l’associació.

PARTIT DE FUTBOL SOLIDARI A SANT FELIU DE PALLEROLS
El diumenge 24 de novembre va tenir lloc el partit de futbol U.E. Hostoles- C.E. Anglès a Sant Feliu de Pallerols. Durant el partit hi va haver servei de bar i venda de rifes. Tota la recaptació va anar destinada a ImpulsaT.

JORNADA SOLIDÀRIA A DERIO
En motiu del Dia de l’Euskera, el 30 de novembre, a Derio, es van organitzar diferents activitats com una menjada de talo xoriço, inflables, teatre infantil, tallers, etc. També es va sortejar una samarreta de l’equip Athletic de Bilbao signada per Íñigo Córdova. La recaptació va anar destinada a ImpulsaT.

FESTA SOLIDÀRIA A CASTELLBISBAL
El 14 de desembre, a Els Costals de Castellbisbal, es va posar una parada solidària d’ImpulsaT amb motiu de la 3a Festa Solidària organitzada per l’Ajuntament de Castellbisbal. Es van vendre productes de l’associació alhora que s’informava a la gent interessada sobre ImpulsaT i la Distròfia muscular congènita per dèficit de merosina.

FIRA DE SANTA LLÚCIA A SANT FELIU DE PALLEROLS
El dia 14 de desembre, ImpulsaT va posar una parada a la Fira de Santa Llúcia de Sant Feliu de Pallerols on es van vendre els diferents articles de l’associació i es va donar informació sobre ImpulsaT i la Distròfia muscular congènita per dèficit de merosina.

“KORRONTZI BENEFIC” A BILBAO
El grup de música tradicional contemporània Korrontzi Folk el dia 21 de desembre va presentar el seu projecte solidari “Korrontzi Benefic” al Teatro Campo de Bilbao en el qual posa en escena a nombrosos grups de dansa de la
geografia basca. ImpulsaT va tenir el privilegi de ser l’entitat beneficiària d’aquest espectacle.

RONDA SOLIDÀRIA A LA QUINA DE SANT FELIU DE PALLEROLS
El 26 de desembre, durant la Quina de Nadal de Sant Feliu de Pallerols, poble d’una de les nenes de l’associació, van fer una ronda solidària en benefici a ImpulsaT.