Suma’t a la campanya #VitaminaSolidària per a la investigació de la DMC-LAMA2

Suma’t a la campanya #VitaminaSolidària per a la investigació de la DMC-LAMA2

Tenim en marxa #VitaminaSolidària juntament amb Casa Amella, una campanya de sensibilització i captació de fons per a la investigació de la distròfia muscular congènita per dèficit de merosina.

Casa Amella és una empresa de productes ecològics locals i 100% vegetals, un projecte d’alimentació conscient, sana i deliciosa que ara també es suma a la solidaritat.

Elaborem amb ells dos productes ecològics i solidaris: una crema de carabassa i un suc de poma. No són productes fets a l’atzar, sinó pensats pels nens i les nenes amb la malaltia: líquids pels qui no poden deglutir, que no continguin additius, saludables, i procedents de matèria primera ecològica.

 

Productes amb ànima

A més, els productes porten un trosset de cada nen i nena de l’associació, ja que han dibuixat ells mateixos les etiquetes, realment preciosos, i a més molt creatius! Cada dibuix va acompanyat del nom de cada petit artista i de la seva edat.

 

La teva compra genera un canvi

Amb aquests dos productes solidaris, es recaptaran fons per a la investigació de la malaltia que s’està duent a terme a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron (VHIR).

 

Com ens pots ajudar?

Comprant els productes de Casa Amella aconseguiràs que el 10% de l’import vagi destinat directament a l’Associació. A més, per a nosaltres és molt important ajudar a compartir i difondre el missatge, compartint els teus productes solidaris a les xarxes socials, amb el hashtag: #VitaminaSolidaria.

 

INSTAGRAM | FACEBOOK | TWITTER