Organitzem activitats solidàries!

Des de l’Associació ImpulsaT t’ajudem a implicar el teu entorn a captar recursos per a la investigació de la distròfia muscular congènita per dèficit de merosina.

Explica’ns la teva idea i t’ajudem a fer-la realitat.

Et compartim algunes de les propostes que ja s’han fet:

👉 Venda de polseres. Aquests nens de Cornellà de Llobregat, companys d’una membre d’ImpulsaT, estan fent polseres per recaptar fons. Mireu què boniques!

👉 Punt de venda de productes ImpulsaT. La botiga Red Paw Tattoo s’ha convertit en col·laboradora venent els nostres productes al seu local. Els queden bé les samarretes?

👉 Taller solidari. L’Escola de Cuina Telva va oferir un taller per aprendre a cuinar un menú exquisit. Tots els beneficis van ser directes per ImpulsaT! Nyam…

👉 Berenar solidàri. El menjar atreu a tothom i, si el benefici és solidari, ¡senta millor! L’escola Pia de Balaguer va preparar aquest àpat abans de Nadal.

👉 Patrocini de carrera. Una persona propera a ImpulsaT que treballa en el món de l’esport ens ha fet patrocinadors del seu equip. Ja hem guanyat!

👉 Crear un producte. Els veïns de Balouta segur que no es perden cap esdeveniment d’ImpulsaT amb aquests calendaris que va fer una seguidora nostra. Quins paisatges!

👉 Botigues solidàries. Les botigues en línia CuquiArolas, BiOferta i No Res ofereixen o han ofert un % dels beneficis de cada producte a l’Associació ImpulsaT per un període de temps.

👉 Aniversari solidari. Una col·laboradora d’ImpulsaT ha dedicat el seu aniversari a fer una gran recaptació de diners per a la investigació, a través de Facebook.

 

¡CONTACTA’NS!

💻 impulsate.org

📧 info@impulsate.org