Webinar sobre els avenços científics en distròfia muscular congènita per dèficit de merosina

El dimecres 11 de novembre a les 18h. tindrà lloc un webinar on es parlarà sobre la distròfia muscular congènita per dèficit de merosina i les principals línies d’investigació a Espanya.

El webinar anirà a càrrec de les investigadores:

Laura Coch. Doctora en Biomedicina per la Universitat de Barcelona i Llicenciada en Biotecnologia per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Anna Tuset. Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Especialitzada en Investigació Clínica amb especial interès en els estudis de tipus observacional.

Connecta’t per conèixer en profunditat la malaltia i l’evolució dels projectes d’investigació mèdica que estan en marxa.

Accés gratuït prèvia inscripció.

Inscriu-te ara.

Projectes de recerca:

Actualment l’associació ha acompanyat dos projectes d’investigació, gràcies al guiatge del Comitè Científic de l’Associació impulsaT i el suport d’empreses, institucions i donacions privades.

  • Desenvolupament d’una nova estratègia pre-clínica de teràpia gènica per al Tractament de la distròfia muscular congènita 1a.
  • Uni-large: desenvolupament d’una nova tecnologia de teràpia gènica per tractar la distròfia muscular congènita tipus 1a.

Coneix en detall els projectes finançats.