ORGANITZA UNA ACTIVITAT SOLIDÀRIA

Des de l’Associació ImpulsaT t’ajudem a implicar el teu entorn en captar recursos per a la recerca sobre la Distròfia muscular congènita per dèficit de Merosina.

Explica’ns la teva idea i demana’ns ajuda pel que necessitis.
CONTACTA’NS >> info@impulsate.org

Algunes idees d’activitats solidàries per organitzar

Jornada solidària a l’escola.

Una tarda de contes, una sessió d’espectacles dels infants, una tómbola de productes de comerços del barri, una batucada, un mercat de segona mà… Impliqueu l’associació de famílies i/o l’equip de professorat i organitzeu una jornada solidària a l’escola.

Esmorzar solidari a l’oficina

Promou que algunes persones portin pastissos, pastes i begudes per esmorzar o demana als forns de confiança que et donin producte i veneu-ho a la resta de companys i companyes de l’oficina.

Torneig esportiu solidari

Implica algun club esportiu del teu municipi en organitzar un torneig solidari. El club et pot facilitar la logística i la difusió.

Professionals solidaris online

Convenç artistes, esportistes, professors de ioga, de dansa, fisioterapeuta… del teu entorn perquè col·laborin organitzant una sessió online de la seva activitat i dediquin el preu de la inscripció a la recerca en la distròfia muscular per dèficit de merosina.

Què cal tenir en compte per organitzar una activitat solidària?

Pensa una activitat que t’agradi, que sigui diferenciadora i divertida. Fes xarxa amb famílies, entitats o institucions i sumeu esforços.

Demana a l’Ajuntament o la Direcció que et cedeixin l’espai gratuïtament.

Contacta amb els comerços o empreses proveïdores perquè et facin un donatiu del producte que necessites.

Contacta amb persones famoses, reconegudes o amb capacitat de mobilització del teu municipi perquè participin i difonguin l’activitat.

Posa un preu assequible per a l’activitat, taquilla inversa (si té un cost molt baix) i una opció de donatiu obert per qui vulgui donar més.

Fes un cartell on quedi ben clar el nom, dia, lloc, hora, inscripció, funcionament de l’activitat i entitat a la qual destinaràs els diners.

Fes-lo arribar al teu entorn via xarxes socials, correu electrònic i whatsapp. Als contactes, a qui t’hagi cedit espais o donat productes, a famílies, entitats i institucions properes, als mitjans de comunicació…